Samen online spelletjes spelen test-evenement

Donderdag 8 juli vindt het eerste online test evenement van SamenUITagenda plaats. Tijdens dit evenement gaan we samen online spelletjes spelen, zoals puzzelen, dammen, pictonary, etc.

Doe je mee? Dan zien we je binnenkort graag in de groene borrelbar. Dit kan heel eenvoudig door op de borrelbar te klikken (rechts). Je komt in onze videoruimte waar je opgevangen wordt door één van onze beheerders. Je krijgt hier toelichting hoe alles in zijn werk gaat. Online ontmoeten gegarandeerd!

 
  • Waar? Online
  • Wanneer? Donderdag 8 juli 2021 19:30 uur
  • Voor wie? Iedereen die van spelletjes houdt 
  • Wat? Online samen spelletjes spelen
Responsive image

 

Inschrijven of aanmelden

Om het voor de organisatie wat makkelijker te maken is het fijn als je je van te voren even inschrijft. Dat kan via het formulier aan de rechterkant of via het officiele kick-off oproepje hieronder. Je kunt je ook al inschrijven voor de Kick Off Groep aan de rechterkant om op de hoogte te blijven van alles wat we online doen.

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

 

Platform om te ontmoeten

SamenUITagenda is een platform om samen met andere leuke activiteiten te ondernemen. Dat kan online of fysiek. Kijk gerust eens rond op de site (alles is gratis). Wil je al direct zelf aan de slag en andere  oproepjes plaatsen of  groepen starten?  Dan kan dat natuurlijk ook!