Hoe sluit ik aan bij een oproep?

Om aan te kunnen sluiten bij een oproep moet je aangemeld (A) zijn op de site. Je kunt een nieuw profiel aanmaken of gewoon inloggen met je bestaande account. Aanmelden is gratis. Er zijn geen verdere kosten voor gebruikers van de site. Als er kosten zijn voor deelname, wordt dit door de aanbieder zelf aangegeven. Meestal is dit niet het geval. Je kunt oproepen vinden onder een evenement, in een groep of direct in het oproepen-overzicht.

Stap 1
Klik op een oproep. Je krijgt nu een detail overzicht van de oproep te zien (zie afbeelding).

Stap 2
Rechts, onder de beschrijving van de oproep klik je vervolgens op de knop "Schrijf je in" (B). Je krijgt nu een pop-up venster waarin wordt aangegeven of je automatisch bent ingeschreven (open oproep) of dat de organisator je nog moet accepteren (gesloten oproep).
Zodra je geaccepteerd bent zie je je profielfoto bij de deelnemers staan, aan de linkerkant van de oproep (C). Bij een gesloten oproep krijg je, zodra de organisator van een oproep je heeft geaccepteerd, een notificatie te zien via het wereldbolletje rechtsboven (D). Deze berichten kun je eventueel door laten sturen naar je mail. Notificatie-instellingen kun je instellen via het menu rechtsboven wanneer je klikt op je profielfoto (E).

Responsive image

Opmerking 1
Uiteraard kun je altijd uitschreven. Klik hiervoor op de de knop “Verlaat oproep(F). Er verschijnt een pop up venster waarin je nogmaals moet bevestigen dat je uitschrijft. De organisator krijgt hiervan een berichtje.

Opmerking 2
Vind je het leuk om alvast een reactie te geven of heb je vragen. Je kunt altijd als gebruiker van de site berichten, foto’s delen op het prikbord bij een oproep (G). De deelnemers krijgen daarvan een notificatie via de wereldbol (D).

Responsive image