Online activiteiten

Er zijn veel mogelijkheden om samen online leuke dingen te gaan ondernemen. Je kunt bijvoorbeeld samen online een spel spelen, museum bezoeken, sporten, lezen, koffiedrinken, enz. Alles is mogelijk. Hieronder hebben we het een en ander voor je op een rijtje gezet. Heb je tips? Laat het even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt nog hard gewerkt aan de site. Dus kom zeker over een paar dagen nog even terug!

Spellen en games

Er zijn heel veel leuke websites waar je games kunt spelen. Een potje schaken, dammen, mens erger je niet, kaarten, bordspellen. Bekijk een aantal goede websites, kies een spel en doe een oproepje in de online spellen groep.

Samen kunst en cultuur

In deze tijd is het helaas niet meer mogelijk om naar een museum te gaan. Gelukkig hebben heel wat musea een collectie online staan. Sommige museau zijn gestart met leuke opdrachten online. Ben je geinteresserd in kunst en cultuur. Wordt lid van de kunst en cultuur groep en spreek met elkaar af. Overleg via het prikbord wat allemaal kan. Spreek samen af om een virtuele tour te doen en klets daarna over wat je allemaal gezien hebt.

Samen film

Tijd voor een film of mooie documentaire? Stem in de online film groep met elkaar af welke film of documentaire je gaat kijken. Ga vervolgens onder het genot van een kopje koffie gezellig via de chat met de andere groepsleden hierover kletsen. Er zijn veel aanbieders, sommige betaald, sommige gratie waar je prachtig aanbod kunt vinden.

Boeken en literatuur

Het is natuurlijk altijd leuk om een boek te lezen. Vind je het leuk om hetzelfde boek te lezen en daarna met elkaar hierover te kletsen. Spreek af in de literartuur groep. Geef aan welk boek je wilt gaan lezen, wanneer je denkt het uit te hebben en maak een gezellig afspraak. Wil je voorlezen of een luisterboek beluisteren? Dat kan natuurlijk. Gewoon je videobellen aan zetten en starten maar.

Samen sporten

In is belangrijk om fit te blijven. De meesten van ons gaan normaal gesproken naar een gezellige sportclub of fitness. Voor nu moeten we het thuis regelen. Wat kun je zoals doen. Bootcamp, etc. Spreek af via de online sport groep, zet je webcam aan en ga samen sporten.

Samen Muziek

Is muziek je hobby en wil je samen muziek maken, wil je concerten kijken, samen tips bespreken die gaan komen. Aan de rechterkant vind je de eerste tips. Wordt lid van de online concert groep of online muziek groep en geeft tips aan andere groepsleden. Spreek af met elkaar om online te onmoeten. 

Samen cursussen en lezingen

Zin een een lesje salsa, een fotografiecursus of kennis opdoen over tuinieren? Er staan heel veel cursussen, workshops, lezeningen op het internet. Geef aan welke cursus je gaat volgen en spreek online af om met elkaar hierover te kletsen. Geef erlkaar tips en zet ze in je oproep binnen deze groep.